Διαδικασία παραγγελίας

1. διαδικασία

Μπορείτε να στείλετε αίτημα προσφοράς για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος bontempihellas.com με 2 διαφορετικούς τρόπους:
  1. Συμπληρώνοντας τη φόρμα παραγγελίας μέσω της παρούσας ιστοσελίδας.
  2. Στέλνοντας λίστα με τα εργαλεία που σας ενδιαφέρουν στο email: [email protected].
Δεν απαιτείται δημιουργία λογαριασμού για την αποστολή αιτήματος παροσφορά. Κατά τη διαδικασία checkout ζητούνται τα στοιχεία σας για την επικοινωνία και την αποστολή.
Τα διαθέσιμα προϊόντα δεν περιορίζονται μόνο στα διαθέσιμα στο e-shop αλλά περιλαμβάνουν και τα προϊόντα που υπάρχουν στους διάφορους καταλόγους. Για την προσθήκη κωδικών μη διαθέσιμων στο e-shop, προχωρήστε στο checkout και συμπληρώστε στο κατάλληλο πεδίο τους κωδικούς και τις αντίστοιχες ποσότητες που επιθυμείτε.
Εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την υποβολή του αιτήματος θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο θα περιέχει proforma που θα αναφέρει τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης, τις τιμές των εργαλείων, φόρους και έξοδα αποστολής. Εάν ανήκετε σε περιοχή με μειωμένο Φ.Π.Α., να το αναφέρετε στις σημειώσεις κατά το checkout.
Σε αυτό το σημείο καλείστε να κάνετε οποιαδήποτε τροποποίηση, με ένα απαντητικό email ή μέσω τηλεφώνου (210 9944432). Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να επιβεβαιώσετε την proforma. Στην περίπτωση αλλαγών θα λάβετε επιπρόσθετη proforma, τροποποιημένη με τις ζητούμενες αλλαγές.
 

2. εκπτωτική πολιτική

Εφαρμόζονται οι παρακάτω εκπτώσεις ανάλογα με το συνολικό ποσό της παραγγελίας, όπως ακολουθεί:
  • Για παραγγελίες από 200,01€ έως 500,00€, έκπτωση 10% στις αναγραφόμενες τιμές (χωρίς Φ.Π.Α.).
  • Για παραγγελίες από 500,01€ και άνω, έκπτωση 20% στις αναγραφόμενες τιμές (χωρίς Φ.Π.Α.).

3. τρόποι πληρωμής

Εφόσον πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμητές τροποποιήσεις, το τελικό ποσό μπορεί να πληρωθεί με 2 τρόπους:
  1. Με αντικαταβολή: Μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή του δέματος στην υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Για παραγγελίες έως 100,00€ το κόστος αντικαταβολής είναι 3,00€. Πάνω από αυτό το ποσό, η αντικαταβολή είναι δωρεάν.
  2. Μέσω τραπεζικού εμβάσματος: Τα στοιχεία της τράπεζας θα είναι διαθέσιμα στη proforma που θα λάβετε. Η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί κατόπιν λήψης του ποσού.

4. αποστολή

Πραγματοποιούνται αποστολές σε οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής επικράτειας. Η αποστολή στον χώρο σας γίνεται μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier). Σε περιοχές όπου δεν είναι δυνατή η χρήση της υπηρεσίας, γίνεται μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) στον προβλεπόμενο από αυτούς χρόνο παράδοσης.
 
Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να αποσταλούν τα προϊόντα εντός 1-2 εργάσιμων ημερών από την τελική επιβεβαίωση της proforma από εσάς. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Σε περίπτωση καθυστέρησης θα ενημερωθείτε τηλεφωνικώς ή γραπτώς μέσω email.
 
Για παραγγελίες από 100,01€ και άνω, η αποστολή είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες έως 100,00€, το κόστος αποστολής είναι 3,00€ για όλη την Ελλάδα.